Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-helderzienden.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op live-helderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Victor
  Ervaring met helderziende Victor
  Beste Victor

Jou vanavond gesproken
ik kan maar een ding hier over zeggen.
WOW dank voor je mooie reading het was zo indrukwekkend en zo waar.
Bel je snel weer terug.




Ervaring van anoniem met helderziende Victor   Ervaring van anoniem met helderziende Victor   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique jouw voorspelling is uitgekomen tot op de dag wauw. Ik hoop je heel snel te kunnen spreken.




Ervaring van N met helderziende Monique   Ervaring van N met helderziende Monique   Ervaring van N geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lara
  Ervaring met helderziende Lara
  Lief, prettige stem, duidelijk, draait er niet omheen. Bedankt voor het consult Lara.




Ervaring van L met helderziende Lara   Ervaring van L met helderziende Lara   Ervaring van L geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aurora
  Ervaring met helderziende Aurora
  Thank you for the Light and encouragement. You touched my Soul. I listened to India Arie and it was a blessing. Can I say I Love You Sister.
We are Lights.

Love from an Angel




Ervaring van A met helderziende Aurora   Ervaring van A met helderziende Aurora   Ervaring van A geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  De beste raad krijg ik van jou, heb veel verdriet en gemis, goed dat ik met jou kan praten af en toe.




Ervaring van ruud met helderziende Morgane   Ervaring van ruud met helderziende Morgane   Ervaring van ruud geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Bedankt lieve MB Rhais.
Voor u mooie voorspelling en deze zijn uitgekomen, ben u heel dankbaar. Dank je wel en tot spoedig.




Ervaring van Jo met helderziende MB Rhais   Ervaring van Jo met helderziende MB Rhais   Ervaring van Jo geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Erg fijn om mee te praten, neemt tijd voor je Ik heb vertrouwen in haar advies en voorspellingen. Geeft goed en duidelijk raad, is te vertrouwen en een echte steun. Louisa. Hartelijk dank voor uw inzichten.




Ervaring van C met helderziende Louisa   Ervaring van C met helderziende Louisa   Ervaring van C geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nessa
  Ervaring met helderziende Nessa
  Super lief, eerlijk, concreet en vlot. Toppertje op de lijn.




Ervaring van Salma met helderziende Nessa   Ervaring van Salma met helderziende Nessa   Ervaring van Salma geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Minoe Astrid
  Ervaring met helderziende Minoe Astrid
  Dankjewel voor t consult over mijn zoon. Heeft mij goed gedaan liefs!




Ervaring van Sandra met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van Sandra met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van Sandra geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Ter info, ja ik ga je wijze raad opvolgen, ik ga dus...




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patricia
  Ervaring met helderziende Patricia
  Super lieve vrouw. Geeft snel en krachtig antwoord! Aanrader




Ervaring van Raiza  met helderziende Patricia   Ervaring van Raiza  met helderziende Patricia   Ervaring van Raiza geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marieke
  Ervaring met helderziende Marieke
  Het is heel fijn om met u te praten, heel vertrouwd en rustgevend.U ziet en voelt het heel duidelijk, en dat geeft weer hoop, moed en kracht!




Ervaring van Anoniem met helderziende Marieke   Ervaring van Anoniem met helderziende Marieke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jo-an
  Ervaring met helderziende Jo-an
  Jo-an is een super madam. Voelt alles heel goed aan.
Thx Kat.





Ervaring van Kat met helderziende Jo-an   Ervaring van Kat met helderziende Jo-an   Ervaring van Kat geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo-an  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Bedankt voor je gesprekken, altijd bij het goede eind.
En hopelijk wat je zegt komt uit,
Bel je gauw weer. Anja x




Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Lieve Gazali, graag wil ik hier getuigen hoe goed je bent, Je had me iets verteld en het is uitgekomen. Meer dan 1 ding zelfs. Ongelooflijk. Gazali helpt je op weg met veel licht en liefde. You,re the best. Warme groetjes. Zo lief en geduldig. Alle voorspellingen komen uit. Dankjewel lief en mooi mens.




Ervaring van Eve met helderziende Gazali   Ervaring van Eve met helderziende Gazali   Ervaring van Eve geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Sjee, inderdaad een olifantengeheugen heb je Louisa. Super bedankt voor je inzichten. Je bent een kanjer. Dikke kus. Wat een ontzettend lieve, eerlijke en oprechte dame. Zij wist heel veel te vertellen en voor mij te verduidelijken. Maar ook bevestigingen te horen gekregen. Ze luisterde goed en nam de tijd. Door haar ben ik weer een stuk zekerder. Ik bel zeker weer.




Ervaring van An met helderziende Louisa   Ervaring van An met helderziende Louisa   Ervaring van An geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Wat ben jij een eerlijk en oprecht mens, voelde me gewoon een beetje van m,n sokken geblazen. Heel erg bedankt voor je fijne reading ik kan hier weer mee voor uit.

Dankjewel lieve Lili xx




Ervaring van Mar met helderziende Lili   Ervaring van Mar met helderziende Lili   Ervaring van Mar geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esmay
  Ervaring met helderziende Esmay
  Super bedankt Esmay. Ik noteer al de readingen altijd en je hebt vorig jaar idd 3x aangegeven mbt het stukje trouw wat we vanmorgen hebben besproken. Precies zoals ik het formuleerde en wat ik bedoelde. Bedankt voor de consistentie en standvastigheid in je readingen. Geeft rust en betrouwbaarheid. X




Ervaring van Joanne met helderziende Esmay   Ervaring van Joanne met helderziende Esmay   Ervaring van Joanne geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Beste Sharida, bedankt voor je inzichten en duidelijke antwoorden. Leuk dat ze helderzienden zijn zoals jij.






Ervaring van Elsa met helderziende Sharida   Ervaring van Elsa met helderziende Sharida   Ervaring van Elsa geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Zoya,
dank voor het zuivere consult. Je bent een goed paragnoste.




Ervaring van Hannah met helderziende Zoya   Ervaring van Hannah met helderziende Zoya   Ervaring van Hannah geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Een aanrader. Thaiis weet waarover ze praat. Een top helderziende die de moeite waard is.




Ervaring van Lyn met helderziende Thaiis   Ervaring van Lyn met helderziende Thaiis   Ervaring van Lyn geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Arend
  Ervaring met helderziende Arend
  Hoi tovenaar friend .
We kunnen er nu al mee lachen .
Kort maar krachtig. je voorspellingen en ze komen ook uit soms wel effe wachten maar gebeurd.




Ervaring van Anoniem met helderziende Arend   Ervaring van Anoniem met helderziende Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laaya
  Ervaring met helderziende Laaya
  Lieve Laaya,
Ik heb je vanavond voor de eerste keer gesproken en wauwww!! Wat ben je goed! Alles wat je zei klopte helemaal! Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. En dank voor de tips! Ik laat weten hoe het verloopt.
Liefs!




Ervaring van D met helderziende Laaya   Ervaring van D met helderziende Laaya   Ervaring van D geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Freyaa
  Ervaring met helderziende Freyaa
  Hele lieve vrouw ben jij, en heel zuiver! Je hebt dingen gezegd die je niet kan weten. En die ook gaan plaats vinden, die ik al wist eigenlijk. Maar jij bevestigde het echt heel heel goed van je, ik ga jou terug bellen hoor als ik erin geraak hihi liefs je collegaatje xxx A.




Ervaring van A. met helderziende Freyaa   Ervaring van A. met helderziende Freyaa   Ervaring van A. geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ellah
  Ervaring met helderziende Ellah
  Wat een fijne, lieve vrouw is Ellah, ik ben echt geraakt door haar consult. Wat een gave heeft zij, wonderbaarlijk wat zij allemaal kon zien. Dankjewel lieve Ellah, blij dat je nog net niet uitgelogd was toen ik belde :).




Ervaring van es met helderziende Ellah   Ervaring van es met helderziende Ellah   Ervaring van es geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mayela
  Ervaring met helderziende Mayela
  Lieve mayela,
Elke keer als u mij iets verteld, kom ik er binnen een paar dagen achter wat u bedoelt. Heb zoiets nog nooit mee gemaakt. U bent eerlijk en oprecht.
Dank u wel!! F




Ervaring van F met helderziende Mayela   Ervaring van F met helderziende Mayela   Ervaring van F geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marieke
  Ervaring met helderziende Marieke
  Hallo marieke voor de 2x gebeld en terug een mooie reading had jij neemt mij twijfels weg en door jou heb ik meer zelfvertrouwen ik voel me beter in mij vel als ik praat met jou ik bel je zeker terug dank u marieke je bent een aanrader




Ervaring van Sirley met helderziende Marieke   Ervaring van Sirley met helderziende Marieke   Ervaring van Sirley geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Wauw Gunter wat bent u goed. Jammer dat mijn minuten op waren. Ik hoop dat ie voorspellingen uitkomen. Je bent een echt goede medium. Dankjewel voor het mooi gesprek. Wat ben ik blij met u.
Tot snel.




Ervaring van Elaine  met helderziende Gunter   Ervaring van Elaine  met helderziende Gunter   Ervaring van Elaine geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Er mag met recht gezegd worden dat helderziende Nina super goed is. bedankt voor advies.




Ervaring van Gemma met helderziende Nina   Ervaring van Gemma met helderziende Nina   Ervaring van Gemma geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali brengt het helder en duidelijk en heeft veel kennis van zaken. Heb al veel helderziende gesproken Gazali is zeker een van de betere naar mijn mening de beste.
Ik kijk uit naar de mooie voorspellingen.




Ervaring van Wendy met helderziende Gazali   Ervaring van Wendy met helderziende Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John is 5 sterren waard!




Ervaring van Carine met helderziende John   Ervaring van Carine met helderziende John   Ervaring van Carine geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Super goeie lieve medium...
alles klopt wat Isha zegt
En komt ook uit!
Meer dan 5 sterren waard
Topper!





Ervaring van Safoer met helderziende Isha   Ervaring van Safoer met helderziende Isha   Ervaring van Safoer geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Net Laila gesproken, een superlieve vrouw die alles goed aanvoelt! Ze heeft me gerustgesteld en in mijn kracht gezet. Heel fijn!




Ervaring van Nadia met helderziende Laila   Ervaring van Nadia met helderziende Laila   Ervaring van Nadia geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ashalyn
  Ervaring met helderziende Ashalyn
  Lieve Ashalyn,
Zojuist heb ik een hele fijne reading gehad met u. U was erg vriendelijk en ook voorzichtig in het spreken en vertellen van bepaalde dingen. Nu is het nog even afwachten op uw voorspellingen. Ik vond onze gesprek erg fijn. Nogmaals bedankt voor uw reading!
Liefs, Alena




Ervaring van Leyna met helderziende Ashalyn   Ervaring van Leyna met helderziende Ashalyn   Ervaring van Leyna geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashalyn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  De eerste keer dat ik naar een medium belde. . Hartelijk dank voor de duidelijke uitleg. De gouden raad ga ik zeker opvolgen.




Ervaring van Sharda met helderziende MB Rhais   Ervaring van Sharda met helderziende MB Rhais   Ervaring van Sharda geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Live-helderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Live-helderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-helderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-helderzienden.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden