Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-helderzienden.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Tessa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op live-helderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Bedankt Tessa dat ik u altijd mag bellen. Je bent mijn steun en altijd direct klare taal, niet rond de pot draaien en altijd even vriendelijk en dikwijls bij het rechte eind. Je bent een aanrader, vele groetjes vanuit Brugge.




Ervaring van anoniem met helderziende Tessa   Ervaring van anoniem met helderziende Tessa   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Wauw, je wist perfect de situatie te beschrijven. Kijk dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.

Valerie.




Ervaring van Valerie met helderziende Tessa   Ervaring van Valerie met helderziende Tessa   Ervaring van Valerie geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa zoals beloiofd mijn getuigenis weer had u gelijk ivm. het werk van mijn dochter hopelijk komt de rest ook uit maar heb er vertrouwen in vele gr.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tessa   Ervaring van Anoniem met helderziende Tessa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa weer moet ik u gelijk geven ivm.de reis zoals u zag is de reis geannuleerd, een dikke proficiat daarvoor gr.vanuit brugge.




Ervaring van anoniem met helderziende Tessa   Ervaring van anoniem met helderziende Tessa   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa, ik was vrijdagavond in paniek voelde me niet zo goed. Dank aan u omdat ik kon bellen en je me zeker kon gerust stellen. Heel hartelijke dank en voor mij ben je heeeeeeel goed, u houdt de mensen ook niet aan de lijn. Vele groeten en nogmaals bedankt vanuit Brugge.




Ervaring van francine met helderziende Tessa   Ervaring van francine met helderziende Tessa   Ervaring van francine geplaatst op 3 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Dag Tessa met mijn dochter en schoonzoon gaat het gelukkig beter zoals u het had gezegd dikke merci want was een beetje in paniek dikke knuffel vanop afstand gr. en tot later.




Ervaring van anoniem met helderziende Tessa   Ervaring van anoniem met helderziende Tessa   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa komt direct to the point, een heel zuiver medium.
Heb ze al meerdere malen gebeld en telkens zijn er meerdere voorspellingen uitgekomen.
Doe zo verder Tessa. Romi.




Ervaring van Romi met helderziende Tessa   Ervaring van Romi met helderziende Tessa   Ervaring van Romi geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Lieve Tessa, wat ben jij een positieve zuivere vrouw.
Je draait er geen doekjes om puur, zuiver to the point.
Ik ga je meer bellen.
Een dame die het effe niet meer zag zitten.
Bedankt Tessa.




Ervaring van Yvonne met helderziende Tessa   Ervaring van Yvonne met helderziende Tessa   Ervaring van Yvonne geplaatst op 21 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Dag Tessa, ontzettend bedankt wederom. Ik maar praten, je kreeg er amper een spel tussen. Sorry, ik wilde mijn dankbaarheid ook tonen. Mooi eindejaar maar vooral een top nieuw jaar voor u gewenst. Liefs Marijke.




Ervaring van Marijke met helderziende Tessa   Ervaring van Marijke met helderziende Tessa   Ervaring van Marijke geplaatst op 18 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Lieve Tessa, eerst en vooral: BEDANKT. Bedankt om telkens naar me te willen luisteren. Bedankt om me telkens bij te staan met jouw goede raad en daad. Bedankt om me steeds in mezelf te laten geloven en om me in mijn eigen gevoel te laten staan. Bedankt om er te zijn voor mij door al die belverzoekjes te aanvaarden. Bedankt om me het gevoel te geven alsof ik je al jaren ken en ik er een hartsvriendin bij heb. Vooral bedankt omdat jij jij bent.

Je bent voor mij een heldin, wat zeg ik. Een engel. Vanaf ons eerste telefoontje wist ik het; wat een madam. Haar ga ik zeker nog eens bellen. Elke keer opnieuw geef je me hoop, doe je me mijn zorgen vergeten en geef je me net dat tikkeltje hoop/bevestiging wat ik zocht. Soms is het niet altijd even leuk om horen, maar toch ben ik achteraf blij dat je me het gezegd hebt. De meeste dingen die je zag en aanvoelde kwamen tot nu toe ook al uit, soms niet meteen, wat niet onlogisch is, want tijd is iets wat we niet in handen hebben, maar het komt uit en dat is wat telt. De andere dingen die je vanochtend voorspelde zal nog even op zich laten wachten, maar wat komt dat komt. Ik ben oprecht zo blij dat ik jou heb (leren kennen). Bedankt lieverd, Bedankt vriendin.

Evelyn.




Ervaring van Evelyn met helderziende Tessa   Ervaring van Evelyn met helderziende Tessa   Ervaring van Evelyn geplaatst op 25 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Super tess dank je voor het gesprek.




Ervaring van F met helderziende Tessa   Ervaring van F met helderziende Tessa   Ervaring van F geplaatst op 25 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa, je bent een topper in je vak. Je ziet en voelt de dingen zo goed aan. Je uitleg is helder en geeft verduidelijking. Een fijn vrouw om mee te praten. Een echte aanrader.




Ervaring van Lydia met helderziende Tessa   Ervaring van Lydia met helderziende Tessa   Ervaring van Lydia geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa,

Yes , je vertelde me een paar weken geleden dat ik een lotje moest kopen omdat de kans groot was dat ik ging winnen ..Inderdaad ik heb gewonnen ?
Nu afwachten of de rest ook klopt .




Ervaring van wendy met helderziende Tessa   Ervaring van wendy met helderziende Tessa   Ervaring van wendy geplaatst op 30 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa ziet hetgeen dat er speelt bijzonder juist. Bij mijn oudste zoon zag ze dat hij zou slagen maar dat het om 2 vakken zou spannen. Dat klopte exact, hij heeft een her moeten doen en is uiteindelijk geslaagd.




Ervaring van O met helderziende Tessa   Ervaring van O met helderziende Tessa   Ervaring van O geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Nog een aanvulling op wat Tessa begin juni zei: een collega doet zich anders voor omdat ze jaloers is. Dit is uitgekomen en nu in volle gang. Wederom een bevestiging. Nu nog het laatste dat ze zei over de liefde en dan is het lijstje afgewerkt.




Ervaring van Sarah met helderziende Tessa   Ervaring van Sarah met helderziende Tessa   Ervaring van Sarah geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Ik had deze morgen een gesprek met Tessa en ze vertelde me dingen die ze een maand geleden ook vertelde. De verbinding verbrak waarvoor mijn excuses. Aangezien de vorige voorspellingen van Tessa uitkwamen heb ik er vertrouwen in dat wat ze me nu opnieuw vertelde, ook zal uitkomen, al zal dit wat langer duren. Ze is een aangename vrouw om mee te praten en geeft goede raad zonder oordeel. Bedankt Tessa, dankzij jou weet ik dat het uiteindelijk goed komt.




Ervaring van Sarah met helderziende Tessa   Ervaring van Sarah met helderziende Tessa   Ervaring van Sarah geplaatst op 7 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Heb Tessa nog maar 2 keer gebeld en er zaten weken tussen de 2 keer .en toch was haar voorspelling hetzelfde als de eerste keer ook stelde ze een vraag die ze niet kon weten dus stond perplex ervan. Top Tessa. Wachten is vreselijk maar ik zal toch geduld moeten hebben.




Ervaring van Sabrina met helderziende Tessa   Ervaring van Sabrina met helderziende Tessa   Ervaring van Sabrina geplaatst op 29 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Lieve Tessa, zoals jij hebt voorspeld is mijn zoon geslaagd voor z'n rijbewijs. Nu afwachten op de volgende voorspellingen. Spannend.. ik laat het u weten. Bedankt.




Ervaring van Monique met helderziende Tessa   Ervaring van Monique met helderziende Tessa   Ervaring van Monique geplaatst op 6 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Een geweldig topmedium. Ziet alles tot in detail en weet precies wat er speelt. Lief en meelevende vrouw. Je bent 100 sterren waard, dank je wel voor de geweldige legging. Ik bel je snel terug.
R.




Ervaring van R. met helderziende Tessa   Ervaring van R. met helderziende Tessa   Ervaring van R. geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Hallo Lieve Tessa, bedankt voor het goede gesprek.
Je hebt me heel veel inzichten en duidelijkheid kunnen geven.
Alles wat je tot nu toe gezegd hebt komt 1 voor 1 uit.
Topper.

Bedankt voor alles.




Ervaring van Chelsey met helderziende Tessa   Ervaring van Chelsey met helderziende Tessa   Ervaring van Chelsey geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Helder gesprek gehad en je hebt mij overtuigd om de juiste stappen te zetten .door de kaarten te leggen doordat ik gisteren met 2 collega's van jou gebeld heb en deze precies hetzelfde vertelde als jou moet ik zeggen dat je echt een aanrader bent. bedankt voor mij gerust te stellen.




Ervaring van Sabrina met helderziende Tessa   Ervaring van Sabrina met helderziende Tessa   Ervaring van Sabrina geplaatst op 28 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa.
U bent echt top.
Vorige week had je me enkele punten gemeld. Die dan vandaag ook uit gekomen zijn.
Ik bel je nog wel eens.
Bedankt voor alles.
Liefs.




Ervaring van Rosemarie met helderziende Tessa   Ervaring van Rosemarie met helderziende Tessa   Ervaring van Rosemarie geplaatst op 27 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa vertelde me woensdag dat ik een brief zou ontvangen van een hogere instantie met financiele vermeerdering. De dag erna ontving ik een brief van de FOD met het bericht dat ik geld zal terugtrekken van de belastingen. - ze zei ook dat er gesprekken met hogere instanties zouden volgen waardoor ik me beter zou voelen. Dit waren gesprekken op het werk en ik voel me idd beter. Nu nog even afwachten voor het laatste dat je zei, ik laat het zeker weten.

Merci voor je goede raad.




Ervaring van Roos met helderziende Tessa   Ervaring van Roos met helderziende Tessa   Ervaring van Roos geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa want ben je een geweldig medium. Ik heb al veel mensen gehoord , maar wat ik nu heb ervaren heeft mijn ogen ook open gedaan. Mijn eigen gevoel klopt , ben je daar heel dankbaar voor , wens je nog heel veel succes toe. Dat je nog veel mensen mag helpen om het juiste pad te volgen warme knuffel, gelukkig zieltje.




Ervaring van gelukkig zieltje met helderziende Tessa   Ervaring van gelukkig zieltje met helderziende Tessa   Ervaring van gelukkig zieltje geplaatst op 1 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  TOPPER

z'on vlotte dame aan de lijn wow het enthousiasme spatte eraf , iemand die het echt wel bij het rechte eind heeft . ik heb er veel gesproken op de lijn . Tessa heb ik al meerdere malen gebeld en zei blijft bij haar legging , er zijn al een paar dingetjes uitgekomen. Dus ik ga ze zeker vaker bellen , Tessa doe zo voort .




Ervaring van Anoniem met helderziende Tessa   Ervaring van Anoniem met helderziende Tessa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Dank he wel Tessa. Als geen ander wist je de situatie te beschrijven. Ik blijf positief en zal er werk insteken. Super bedankt voor alles.

Warme Groet.




Ervaring van A. met helderziende Tessa   Ervaring van A. met helderziende Tessa   Ervaring van A. geplaatst op 23 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Lieve Tessa, ik heb je vorige week voor de eerste keer gebeld. Je vertelde me dat ik eventjes geduld moest hebben ivm de liefde van een vriend. Toch geduld had ik niet en ik belde je deze week terug je zei weer geduld hebben. Hij voelt meer dan alleen maar vriendschap en ja je had gelijk, gisteren is de vonk overgeslagen en ben heel gelukkig. Ik bel je later nog wel op maar ik wil je toch al bedanken hiervoor. TOP, grts Milla.




Ervaring van Milla met helderziende Tessa   Ervaring van Milla met helderziende Tessa   Ervaring van Milla geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa is een echte aanrader, ze is heel vlot . Wat heel belangrijk is: Tessa stelt je geen vragen maar zegt wat ze ziet, en het klopt.
De voorspelling moet ik nog afwachten, maar heb er vertrouwen in.




Ervaring van wendy met helderziende Tessa   Ervaring van wendy met helderziende Tessa   Ervaring van wendy geplaatst op 17 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Wow Tessa , ik heb je gisteren gebeld en wat was jij goed zeg , het klopte allemaal wat je zei . Een meerwaarde op de lijn.




Ervaring van Marike met helderziende Tessa   Ervaring van Marike met helderziende Tessa   Ervaring van Marike geplaatst op 16 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa,

Je bent nieuw op de lijn en zo dacht ik ik bel deze eventjes op. wat heb je me fijn aangenaam verrast. dankjewel Tessa ik ga je vaker bellen.

Veel bellers wens ik je toe.

Liefs Annemie.




Ervaring van Annemie met helderziende Tessa   Ervaring van Annemie met helderziende Tessa   Ervaring van Annemie geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Live-helderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Live-helderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-helderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-helderzienden.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden