Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-helderzienden.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sonja
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op live-helderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Ik stelde jou een bijna absurde vraag, gewoon omdat ik mijn buikgevoel volgde en jij bevestigde voor 100 procent dat ik gelijk heb. Ik schrok er zelf van.




Ervaring van Chantal met helderziende Sonja   Ervaring van Chantal met helderziende Sonja   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Lieve Sonja bedankt voor je eerlijke Reading. Je voelt veel aan. Het doet deugd om te weten dat ik altijd bij je terecht kan. Bedankt.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Lieve Sonja, zoals ik je beloofd hebt, had ik je aangegeven als de voorspelling uitkomt, die je in mijn kaarten zag, ik een review zou schrijven. Bij deze wil ik je aangeven dat je tijdlijn klopte wat je zei, dat ik binnen twee maanden een studie aangeboden zou krijgen dat gerelateerd zou zijn aan een baan die ik graag wilde. En is uitgekomen. Bedankt daarvoor. Groetjes, Vergin.




Ervaring van Vergin met helderziende Sonja   Ervaring van Vergin met helderziende Sonja   Ervaring van Vergin geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Beste Sonja, Tijdens de kaartreading merkte ik jouw diepte lezen en invoelen van het energetisch veld rondom mij. Je pikte de dingen haarfijn op en benoemde ze onverbloemd. Daardoor gaf je me inzicht om met de situatie waarmee ik geconfronteerd word, voorzichtig om te gaan. Dank je wel en ik geef je zeker en vast feedback. Anne

.




Ervaring van Anne-Marie met helderziende Sonja   Ervaring van Anne-Marie met helderziende Sonja   Ervaring van Anne-Marie geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja, jij verdient een getuigenis, want jij voorspelde mij een uitkomst op een moeilijke relatie/situatie. Die vrijwel vlug (twee dagen nadien) is uitgekomen. Chapeau meid.




Ervaring van Veerle met helderziende Sonja   Ervaring van Veerle met helderziende Sonja   Ervaring van Veerle geplaatst op 10 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Dankjewel Sonja voor je goede inzicht en goede hulp. Ik heb vertrouwen in jou.




Ervaring van Petra met helderziende Sonja   Ervaring van Petra met helderziende Sonja   Ervaring van Petra geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Dank je Sonja. Kort, krachtig en goed.
We zijn weer een stapje verder op de goede weg.




Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 24 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Hey Sonja, je voorspelling van ongeveer een maand geleden was uitgekomen op liefdesvlak. Iemand in mijn omgeving had inderdaad laten merken dat hij me zag zitten. Verbluffend gewoon . Enkel is het nu nog afwachten op werk vlak. Ik kijk er alle sinds naar uit . Groetjes, L.L.




Ervaring van L.L. met helderziende Sonja   Ervaring van L.L. met helderziende Sonja   Ervaring van L.L. geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja je bent kort maar krachtig. Eerlijk bovendien. Het ligt nog in de kaarten net als wat een ander medium heeft voorspeld ivm thuiswerken. Dan moet het goedkomen.




Ervaring van Min met helderziende Sonja   Ervaring van Min met helderziende Sonja   Ervaring van Min geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Beste Sonja, het is precies zo uitgekomen zoals je gezegd had. Naar maar wel waar. Ze heeft me zo laten vallen als een baksteen.




Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja is een zeer fijne opgewekt persoon. Na enkele minuten bellen, ben ik helemaal op mijn gemak gesteld en heb terug moed om verder te gaan. Ik ben sowieso benieuwd wat de kaarten te zeggen gaan hebben binnen 3 weken. Dank je wel voor het gesprek Sonja . Groetjes, L.L.




Ervaring van L.L. met helderziende Sonja   Ervaring van L.L. met helderziende Sonja   Ervaring van L.L. geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Ook ik wil jou laten weten dat de voorspelling over een nieuwe baan is uitgekomen. Je zei over een maand. Je bent heel goed met tijdsaanduiding. Nu afwachten of de andere voorspelling van mijn gezin ook uitkomt. Ik laat het weer weten. Dank je.




Ervaring van M met helderziende Sonja   Ervaring van M met helderziende Sonja   Ervaring van M geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Ik heb Sonja precies een maand terug gesproken, 1 ding is al uitgekomen. U zag dat er voor mij een financiele meevaller aankomt. Dit klopt inderdaad, 3 weken na ons gesprek was het binnengekomen waar ik vooraf niet vanaf wist. Nu de liefde nog. Als dat ook uitkomt, laat ik het u weten. Alvast bedankt voor alles.




Ervaring van L. met helderziende Sonja   Ervaring van L. met helderziende Sonja   Ervaring van L. geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Ik zou je nog laten weten of jouw voorspelling is uitgekomen in juli wat betreft werk. Ongelofelijk je zei na vier weken heb je werk en dat klopt precies. Zo nauwkeurig. Geweldig van jou.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja is de eerste helderziende die ik heb geconsulteerd. Haar voorspelling kwam uit en de woorden die ze uitsprak over mijzelf zijn waarheidsgetrouw.




Ervaring van Isabel met helderziende Sonja   Ervaring van Isabel met helderziende Sonja   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Lieve Sonja, wat kan jij goed invoelen en zo snel. Je bent een aanwinst op de lijn. Ik voel me nu vele malen beter en heb weer vertrouwen in de toekomst. Dank je wel.




Ervaring van R met helderziende Sonja   Ervaring van R met helderziende Sonja   Ervaring van R geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja, je bent snel en zelfverzekerd. Ik heb het gevoel dat jouw voorspelling gaat uitkomen. Ik laat het meteen weten op deze site. Ik begrijp dat er meer positief zijn over jou en dat snap ik helemaal. Aanrader ben je.




Ervaring van anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  En mijn Binki is dus goed voor me bezig. Liefs van D.




Ervaring van Binki met helderziende Sonja   Ervaring van Binki met helderziende Sonja   Ervaring van Binki geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  lieve sonja bedankt voor wat je geschreven hebt, Ik vind je echt geweldig ook al is het allemaal niet gemakkelijk, bedankt voor je steun.




Ervaring van kristin met helderziende Sonja   Ervaring van kristin met helderziende Sonja   Ervaring van kristin geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Vanuit liefde komen de dingen goed, vanuit de donkere kant of iets soortgelijks gaat alles gewoon fout, vooral voor degene die het doet. En als je niet weet wat liefde is, dan weet je dus niet wat je aan narigheid teweeg brengt en wat je op je eigen bord kan verwachten. Geduld en compassie dus maar. En dank voor je heldere inzicht.




Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja is heel invoelend. Maakt er geen feel good show van. Waar ik mee zat, heb je me super mee geholpen. Het is precies gegaan zoals je voorspeld had. Een grote dank je wel daarvoor Sonja.




Ervaring van S. met helderziende Sonja   Ervaring van S. met helderziende Sonja   Ervaring van S. geplaatst op 18 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Op deze manier dan maar. Dank je.




Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Dank je voor goede uitleg en adviezen. Het is en blijft een zwaar gebeuren maar het vertrouwen groeit en gaat nu niet meer kapot.




Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja. Je komt heel goed over. En ze houd je niet onnodig aan de lijn. Zo snel en helder met de kaarten. ik bel je gauw weer. Topper.




Ervaring van Mina met helderziende Sonja   Ervaring van Mina met helderziende Sonja   Ervaring van Mina geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Eindelijk iemand die mijn moeder ziet zoals ze echt is, niet zoals ze zich voordoet. Dankjewel.




Ervaring van Chantal met helderziende Sonja   Ervaring van Chantal met helderziende Sonja   Ervaring van Chantal geplaatst op 14 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja analyseert een situatie heel snel en ook heel correct. Je voelt dat ze inzicht heeft en de situatie goed inschat. Ze geeft ook tips om ermee om te gaan en antwoordt heel snel op mails.
Aanrader.




Ervaring van Chantal met helderziende Sonja   Ervaring van Chantal met helderziende Sonja   Ervaring van Chantal geplaatst op 13 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Wat bent u goed en wat geeft u vertrouwen. Ik heb het gevoel dat uw voorspelling uit gaat komen. Bovendien geeft u bruikbare tips. U bent een aanrader.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Beste Sonja,

Ik zal je goede raad opvolgen , ik laat je weten hoe het gesprek is geweest met mijn bazen, ik zal aan mijn gezondheid denken en de stap zetten. Best de overheid verlaten en een andere job zoeken waar ik mij beter mag gaan voelen. Na mijn twee burn-outs wil ik geen derde meer meemaken door die rotte sfeer daar.

Ik bel je nog eens terug voor te laten weten hoe het gesprek is verlopen.

Tot bels

Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Sonja   Ervaring van Inge met helderziende Sonja   Ervaring van Inge geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Voor het eerst gesproken met Sonja. Ze is snel, duidelijk en een aardige vrouw. Ik laat je weten of jouw voorspelling over een baan is uitgekomen. Het zou dan in juli bekend zijn.




Ervaring van anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja is een aanwinst op deze lijn.
Ze zegt de waarheid ook al is het minder.
Mij ga je nog wel meer horen.
Ik vertrouw op jou.
Dank je voor je advies.
Doe zo verder.
Groetjes stefanie .




Ervaring van Stefanie met helderziende Sonja   Ervaring van Stefanie met helderziende Sonja   Ervaring van Stefanie geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Bedankt Sonja super. Een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Mandy met helderziende Sonja   Ervaring van Mandy met helderziende Sonja   Ervaring van Mandy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja jij zag een hond naast mij ik kon dit niet plaatsen. Nog geen week later kwam mijn zus langs met een geadopteerde hond. En jaa wij gaan daar dagelijks quasi mee wandelen sterk.




Ervaring van Anouck met helderziende Sonja   Ervaring van Anouck met helderziende Sonja   Ervaring van Anouck geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Bedankt voor uw fijn gesprek.
U zegt direct wat er gaat gebeuren, het goeie en het minder goeie.
Ik kijk uit naar de toekomst.




Ervaring van Peter met helderziende Sonja   Ervaring van Peter met helderziende Sonja   Ervaring van Peter geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Dag Sonja, ik heb je net even gebeld, en hoop dat jouw vizie op vonnis rechtzaak komende weken mag uitkomen. Het was aangenaam om met jou even de spanning los te kunnen laten hierover, warme groet.




Ervaring van rechtzaak met helderziende Sonja   Ervaring van rechtzaak met helderziende Sonja   Ervaring van rechtzaak geplaatst op 8 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Live-helderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Live-helderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-helderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-helderzienden.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden