Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-helderzienden.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Kiki
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op live-helderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Dankjewel Kiki, de lijn werd verbroken. Credit was op. Je vertelt geen onzin en maakt het niet mooier dan het is. Gewoon precies zoals het is en klopt helemaal.
Topper ben je.
Dank nogmaals.
Lieve groet.




Ervaring van M met helderziende Kiki   Ervaring van M met helderziende Kiki   Ervaring van M geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki, We spreken elkaar regelmatig en stukje bij beetje komen jouw voorspellingen uit.
Ik geloof in jouw en ik heb vertrouwen in wat jij voorspelt, het is allemaal echt zo duidelijk. Je bent mijn favoriet. Tot de volgende keer lieve mooie wonderbaarlijke Kiki.




Ervaring van Moedertje met helderziende Kiki   Ervaring van Moedertje met helderziende Kiki   Ervaring van Moedertje geplaatst op 6 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Niki, bedankt voor alle lichtpuntjes. Fijn je weer gesproken te hebben. Bel je zeker terug. Ing.




Ervaring van Ingrid met helderziende Kiki   Ervaring van Ingrid met helderziende Kiki   Ervaring van Ingrid geplaatst op 31 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Wauw, wauw, wauw. Ik weet niet hoe je het doet. Maar je bent echt fantastisch. Bedankt om er vandaag voor mij te zijn. Bedankt voor je mooie woorden.
Ik geloof 1000% in je.




Ervaring van Joyce met helderziende Kiki   Ervaring van Joyce met helderziende Kiki   Ervaring van Joyce geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki, ik heb al heel veel met jou gebeld en jij bent al jaren een steun en toeverlaat voor mij. Jij weet altijd de juiste woorden te zeggen om mij gerust te stellen. En wat je ook zegt, het komt altijd uit. Jij hebt een enorm gevoel van wat er zich afspeelt en hoe het gaat verlopen. Dat stelt mij gerust. Als het minder positief is ben ik er tenminste op voorbereid. Jij geeft ook vele tips en soms ook wel een een waarschuwing. Dankjewel voor je geduld en je hulp dag en nacht. Je doet dat super, doe zo voort. Ik zou je niet meer kunnen missen. Je bent een echte vriendin geworden.




Ervaring van P met helderziende Kiki   Ervaring van P met helderziende Kiki   Ervaring van P geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki mooie stem om te horen wat je allemaal voorspelt en ook zuiver, maar ook die uitkomen. Je hebt steeds vast gehouden aan je voorspelling en het heeft gewerkt. Blijer dan dat ik nu ben kan niet. Over het vervolg gaan wij ook praten binnen kort. In ieder geval ben jij mijn kanjer. Dikke knuffel.




Ervaring van Moedertje met helderziende Kiki   Ervaring van Moedertje met helderziende Kiki   Ervaring van Moedertje geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Ha Kiki, bedankt voor je leuke gesprek.
Ga je zeker weer bellen.
Groetjes Ingrid.




Ervaring van Ingrid met helderziende Kiki   Ervaring van Ingrid met helderziende Kiki   Ervaring van Ingrid geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Wat ben jij een super leuke persoon.
Alleen door je stem alleen al, maak je een dag helemaal goed, en dan hoef je nog geen antwoord te hebben op de vragen waarom je belt.
Je hebt mij ook een heel fijn antwoord gegeven, maar het was de manier waarop dit gesprek ging dat mij vreugde heeft gebracht.
Dankjewel
.




Ervaring van Joyce met helderziende Kiki   Ervaring van Joyce met helderziende Kiki   Ervaring van Joyce geplaatst op 25 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Hallo Kiki,
we hebben net weer gesproken. Wat ben jij kalm en rustig in jouw waarnemingen en wat ben je goed wat je voorspelt. Tijdens ons gesprek kunnen we ook lachen en dat vind ik fijn. We gaan elkaar snel weer spreken met goed nieuws. Ik ben blij met jouw.

Dag lieve Kiki.




Ervaring van Moedertje met helderziende Kiki   Ervaring van Moedertje met helderziende Kiki   Ervaring van Moedertje geplaatst op 25 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Altijd open spontaan en eerlijk. En ook via mailcontact, wat moeilijker is denk ik, om situaties in te schatten. Kiki , zoon heeft betreffend appt gekocht. Natuurlijk verdiend u veel sterren., C.




Ervaring van C. met helderziende Kiki   Ervaring van C. met helderziende Kiki   Ervaring van C. geplaatst op 22 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki,
weer een voorspelling die is uitgekomen. Tis de moeite waard geweest geduld te hebben. Je bent goed zuiver rustig en aangenaam persoon om mee te praten.
De virtuele bloemen heb je ook verdiend.
Tot de volgende voorspelling.
Dank je wel.




Ervaring van Moedertje met helderziende Kiki   Ervaring van Moedertje met helderziende Kiki   Ervaring van Moedertje geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Hoi Kiki, dankjewel voor het emailconsult. Ik waardeer zo jouw onverbloemde woorden, je maakt het niet mooier dan het is, of sneller dan het gaat, wel heel meelevend en op een zachte manier schrijf je wat er speelt. Ik mag heel fijn nieuws verwachten dit jaar maar moet daarvoor nog veel geduld en tijd trotseren. Waarom of hoe, geen idee, maar mijn intuitie vertrouwt je. Ik geloof en voel ook dat je voorspellingen gaan uitkomen. Voor mij ben je elke euro waard, heel knap in wat je doet en volgens eigen gevoel ook heel oprecht. Dankjewel Kiki. Groetjes, S.




Ervaring van S met helderziende Kiki   Ervaring van S met helderziende Kiki   Ervaring van S geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Beste Kiki,

Zo medelevend.
Mooi.
Dankbaar.
Fijn dat je op deze manier mensen kan steunen.

Fijne avond.




Ervaring van Marijke met helderziende Kiki   Ervaring van Marijke met helderziende Kiki   Ervaring van Marijke geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Alleen maar liefde voor Kiki

Such a beautifull Angel

Knuffels van mij
.




Ervaring van Your biggest fan met helderziende Kiki   Ervaring van Your biggest fan met helderziende Kiki   Ervaring van Your biggest fan geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki, je bent geweldig, heel behulpzaam en
goeie uitleg en zeer nauwkeurig in je voorspellingen. Ga zo door, ook veel gelachen met je. Ook bedankt voor je bevestigingen, dikke knuffel van me. You made my day. Voor mij ben je een topper.




Ervaring van Grote fan met helderziende Kiki   Ervaring van Grote fan met helderziende Kiki   Ervaring van Grote fan geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki, we hebben net uitvoerig gesproken over een voorspelling die je in maart heb gedaan en die uitgekomen is. Je voelt de dingen echt zo zuiver aan. Het is heel prettig met jouw te praten. Dank je wel mijn Engel.

Dikke knuffel.




Ervaring van moedertje met helderziende Kiki   Ervaring van moedertje met helderziende Kiki   Ervaring van moedertje geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Zeer fijne leuke aangename dame om mee te bellen .
Zeer sterk bij het invoelen van een foto verteld ze je bijna alles tot in de kleinste detail. Kiki je verbaast me keer op keer hoe ongeloofelijk goed je wel bent.
Geen wonder dat je lijn dan ook zo vaak bezet is, je hoort gewoon bij de beste hier op de lijn.




Ervaring van A met helderziende Kiki   Ervaring van A met helderziende Kiki   Ervaring van A geplaatst op 18 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki, ik heb u net gesproken. Het voelde heel vertrouwd aan om met u te praten. Ik heb ondanks dat ik het de laatste tijd best moeilijk hebt ook zo gelachen om u. Wat u zei was ook allemaal waar. Normaal gesproken kunnen de meesten geen tijdsvoorspelling doen, maar bij u kwam het als het ware zo eruit. U hoort ervan of het nog in april of begin mei komt. U bent echt 1 van de beste op deze lijn. Tot de volgende keer. Zodra de contact terugkomt laat ik het u sws weten. Liefs.




Ervaring van L. met helderziende Kiki   Ervaring van L. met helderziende Kiki   Ervaring van L. geplaatst op 14 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Een prachtige mail als antwoord gekregen met Pasen. Heel nuchter maar zeker honderd procent waarheden. Natuurlijk geloof ik ook in mijn voorspelde toekomsgebeurtenissen. Allemaal teveel om zo maar toevalligheden te zijn. Dank u Kiki.




Ervaring van Chris met helderziende Kiki   Ervaring van Chris met helderziende Kiki   Ervaring van Chris geplaatst op 12 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve kiki, jij bent een echte topper.
Jij bent zeer sterk in invoelen, je omschrijft alles tot in de kleinste detail en je zit er nooit naast. Je verbaast me keer op keer hoe goed je wel bent.




Ervaring van C met helderziende Kiki   Ervaring van C met helderziende Kiki   Ervaring van C geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Geweldig vrouw om mee te praten, zo geduldig en respectvol. zoveel rake voorspellingen, mijn tweede moeder. Ow Kiki, keuze gaat lastig worden :)) u weet het wel veel liefs .




Ervaring van Selma met helderziende Kiki   Ervaring van Selma met helderziende Kiki   Ervaring van Selma geplaatst op 4 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Gisteren eerste maal gebeld. Deze dame is zonder voorkennis steengoed. Chris.




Ervaring van Chapo met helderziende Kiki   Ervaring van Chapo met helderziende Kiki   Ervaring van Chapo geplaatst op 29 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Wat een lieve vrouw ongelofelijk meelevend en erg betrokken ze voelt ook gelijk jouw energie.
Het is de moeite waard om Kiki te bellen ze geeft ook gelijk aan of iets positief of negatief is.

Dankjewel lieve Kiki .




Ervaring van Angela met helderziende Kiki   Ervaring van Angela met helderziende Kiki   Ervaring van Angela geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Je voorspelling dat ik aangenomen zal worden bij de acteerschool in nyc is uitgekomen. Je bent een topper.




Ervaring van Nunu met helderziende Kiki   Ervaring van Nunu met helderziende Kiki   Ervaring van Nunu geplaatst op 25 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki, ik heb je net gebeld en wow , je bevestigde wat ik ook voel. So in love en een kleine.2020 o yeah word een wauw jaar, gezegend jaar.Wens ieder een happy life toe. Dank je wel x.




Ervaring van Zonnetje met helderziende Kiki   Ervaring van Zonnetje met helderziende Kiki   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki,
wat ben jij een prachtig mens. Je zegt de dingen zoals ze zijn, je probeert je te verontschuldigen voor de woorden, dat zegt dat je eerlijk bent in wat jij voelt, ziet en hoort.
Dank je wel voor je tijd en het luisteren naar mij na mijn huilbui.




Ervaring van Moedertje met helderziende Kiki   Ervaring van Moedertje met helderziende Kiki   Ervaring van Moedertje geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Wouw Kiki ik belde je vandaag voor het eerst en de energie die jij doorkreeg door het bekijken van een foto klopte helemaal, je bent een echt toppertje, bedankt voor je goede raad, je hebt me enorm geholpen mij hoor je zeker nog terug echte pure klasse .
Dank je wel .




Ervaring van S.A met helderziende Kiki   Ervaring van S.A met helderziende Kiki   Ervaring van S.A geplaatst op 16 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Bedankt voor mij altijd terug rustig te krijgen .je bent heel goed .zijn al dingen uitgekomen ,nu de rest nog .gr .




Ervaring van Sonia met helderziende Kiki   Ervaring van Sonia met helderziende Kiki   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki,
Bedankt voor alles.
Je bent echt een Topper.

Liefs,
Brenda.




Ervaring van Brenda met helderziende Kiki   Ervaring van Brenda met helderziende Kiki   Ervaring van Brenda geplaatst op 28 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki, sorry
Ik sprak je kort en wat je vertelde klopte. Je bent een lieve oprechte vrouw

Lieve groet, daphne xxx.




Ervaring van Daphne met helderziende Kiki   Ervaring van Daphne met helderziende Kiki   Ervaring van Daphne geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Wauwww. Had nog niks gezegd en ze begon meteen dingen te benoemen waar ik mee zat, zo raak dat ik spontaan begon te janken
:)) ongeloofelijk.
Hele lieve, zachte vrouw waar je je meteen op je gemak en begrepen voelt.
Snap dat je vaak druk bezet bent, want jij bent echt goed.
Dank je wel .
Dikke knuffel miranda
.




Ervaring van Miranda met helderziende Kiki   Ervaring van Miranda met helderziende Kiki   Ervaring van Miranda geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Met twee woorden te beschrijven ONTZETTEND GOED .
Meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van Anoniem met helderziende Kiki   Ervaring van Anoniem met helderziende Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Bedankt voor je hulp en je steun. Echt goed, ben blij je gesproken te hebben. Hopelijk wordt november beter.




Ervaring van E met helderziende Kiki   Ervaring van E met helderziende Kiki   Ervaring van E geplaatst op 26 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Beste Kiki,
Alles loopt zoals je al voorspeld hebt en heb er ook het volste vertrouwen in dat de rest ook zal uitkomen. Ben zeer dankbaar dat je me ook verlost hebt van een migraine aanval zonder pilletjes. Je hebt me rust gegeven.




Ervaring van YellowCat met helderziende Kiki   Ervaring van YellowCat met helderziende Kiki   Ervaring van YellowCat geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Het is uitgekomen. Hartelijk bedankt.




Ervaring van S met helderziende Kiki   Ervaring van S met helderziende Kiki   Ervaring van S geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Live-helderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Live-helderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-helderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-helderzienden.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden